Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Term Membership Available

Share

[ Vietnamese Below | Tiếng Việt Dưới Đây ]
✨Your active lifestyle begins here!
🏝The Hanoi Club Hotel & Residences is offering a very limited time offer Term membership promotion!
🏩The Hanoi Club Hotel & Residences offers first class treatment and benefits to our members with a luxury experience.
😍Enjoy full clubhouse privileges as a member with family and friends. Members are entitled to discounted rates at the hotel’s F&B outlets as well as accommodation.
🏊🏋️With an extensive range of facilities to escape the daily hustle and bustle of city life, our members may enjoy unlimited access to our Sports & Recreational Center which offers a fitness Classes, an outdoor swimming pool, a children’s pool, tennis courts, squash courts, table tennis, children’s playground Room and a gymnasium.
🎯The term membership allows your family (spouse and up to 2 children aged 21 and below) to enjoy the facilities and privileges at The Hanoi Club Hotel & Residences too.
📧For enquiries to enjoy special privileges at our Sport Centre, please contact our Membership Service Centre at 024 3829 3829 ext. 6028 or email Membership@TheHanoiClub.com
————
✨Lối sống năng động của bạn bắt đầu từ đây!
The Hanoi Club Hotel & Residences đang đưa ra ưu đãi trong thời gian rất hạn chế với khuyến mãi dành cho hội viên !
🏩The Hanoi Club Hotel & Residences cung cấp dịch vụ và lợi ích hạng nhất cho các thành viên của chúng tôi với trải nghiệm sang trọng.
😍Tận hưởng đầy đủ các đặc quyền của câu lạc bộ với tư cách là thành viên cùng gia đình và bạn bè. Các hội viên được hưởng mức giá chiết khấu tại các nhà hàng F&B – The Cove cũng như ưu đãi cho nghỉ dưỡng tại khách sạn.
🏊🏋️Với nhiều cơ sở vật chất giúp bạn và gia đình thoát khỏi nhịp sống hối hả và nhộn nhịp hàng ngày của thành phố, các hội viên của chúng tôi có thể được sử dụng không giới hạn Trung tâm Thể thao & Giải trí, nơi có các Lớp thể dục, hồ bơi ngoài trời, hồ bơi dành cho trẻ em, sân tennis, sân bóng squash, bóng bàn, phòng vui chơi trẻ em và phòng tập thể dục.
🎯Thời hạn hội viên cho phép gia đình bạn (vợ/chồng và tối đa 2 con từ 21 tuổi trở xuống) cũng được hưởng những tiện nghi và đặc quyền tại The Hanoi Club Hotel & Residences.
📧Để được hưởng những ưu đãi đặc biệt tại Trung tâm Thể thao, vui lòng liên hệ Trung tâm Dịch vụ Hội viên theo số 024 3829 3829 ext. 6028 hoặc email Membership@TheHanoiClub.com
𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐌𝐞𝐞𝐭𝐬 𝐋𝐮𝐱𝐮𝐫𝐲
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
📧 Enquiry@TheHanoiClub.com
☎️ 84-24 3823 8115 / 84-24 3829 3829
🏭 76 Yen Phu Street, Tay Ho District, Hanoi, Vietnam