Your message was sent successfully
Back

REQUEST A QUOTE

If you have any questions give us a call
(+58) 789 912 912

Note: Your reservation is not confirmed until you paid for us.

Golf Membership 2024

Share

[ Vietnamese Below | Tiếng Việt Dưới Đây ]
🏌️Become a Golf member & All Access to Our Program to Get the Most Out of it
⛳️Located at Center of Hanoi , provides an exceptional setting for golf enthusiasts to hone their skills and take in the magnificence of the biggest lake of Hanoi.
✨The fresh and cool air of the West Lake also contributes to providing an ideal atmosphere for relaxation after a tiring and stressful workday, making the West Lake The Hanoi Club Hotel & Residences driving range a perfect destination for both local and out-of-town golfers.
🎯Whether you’re looking to just whack a bucket of balls or interested in truly improving your game, The Hanoi Club Hotel & Residencesis the place to be! Our friendly and knowledgeable staff is here to provide you with exceptional customer service, useful equipment information, and the tools you need to take your game to the next level.
🏌️Golf enthusiasts can enjoy the scenic view of the West Lake & enjoy with our F&B services , accommodation and others promotions.
Join today and receive our membership benefits!
@topfans
🏌️Trở thành thành viên Golf và có toàn quyền truy cập vào Chương trình của chúng tôi để tận dụng tối đa chương trình
⛳️Tọa lạc tại Trung tâm Hà Nội, mang đến một khung cảnh đặc biệt cho những người đam mê chơi gôn để trau dồi kỹ năng và chiêm ngưỡng vẻ đẹp tráng lệ của hồ lớn nhất Hà Nội.
✨Không khí trong lành, mát mẻ của Hồ Tây cũng góp phần mang đến bầu không khí lý tưởng để thư giãn sau ngày làm việc mệt mỏi, căng thẳng, khiến sân tập The Hanoi Club Hotel & Residences trở thành điểm đến hoàn hảo cho các golfer trong và ngoài thành phố.
🎯Cho dù bạn chỉ muốn đánh một xô bóng hay quan tâm đến việc thực sự cải thiện kỹ năng chơi của mình thì The Hanoi Club Hotel & Residences chính là nơi dành cho bạn! Đội ngũ nhân viên thân thiện và hiểu biết của chúng tôi sẵn sàng cung cấp cho bạn dịch vụ khách hàng đặc biệt, thông tin thiết bị hữu ích và các công cụ bạn cần để đưa trò chơi của mình lên một tầm cao mới.
🏌️Những người đam mê chơi gôn có thể tận hưởng khung cảnh tuyệt đẹp của Hồ Tây và tận hưởng các dịch vụ F&B, ưu đãi về lưu trú khách sạn và các chương trình khuyến mãi khác của chúng tôi.
Tham gia ngay hôm nay và nhận được lợi ích thành viên của chúng tôi!
𝐖𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐑𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐌𝐞𝐞𝐭𝐬 𝐋𝐮𝐱𝐮𝐫𝐲
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
📧 Enquiry@TheHanoiClub.com
☎️ 84-24 3823 8115 / 84-24 3829 3829
🏭 76 Yen Phu Street, Tay Ho District, Hanoi, Vietnam